Shares

Audio hosting, extended storage and many more

AI Mastering

Transcription

The Boston Celtics have won the NBA finals easily due to their strong team and defensive abilities. They had a simple playoff run with lucky breaks in terms of injuries. The Alas Madrid team struggled, especially with Luka's injuries. Boston had a strong home record and only lost a couple of away games. Boston dominated the series with effective defense and offense. The Alas team lacked effectiveness in shooting and teamwork. Boston's supporting players, Gary White and Ruho Lippert, played a crucial role in their success. Overall, Boston's victory was straightforward and they were the deserving champions. Bé, bon dia, estem aquí al 3Més1 i avui us parlarem de les finals de la NBA. Com s'ha pogut veure, els Boston Celtics han guanyat bastant fàcil aquesta NBA, ja que amb l'equip que tenen han pogut vencer a primera ronda 4-0 a Miami, a segona han pogut vencer 4-1, a tercera han pogut vencer també 4-1 a Pacers i a la final 4-1 a Madrid. La veritat, jo el que veig és que l'equip que ha vençut aquesta NBA, com he dit abans, els Boston Celtics, ho ha fet bastant fàcil perquè tenen dos palestries i bastant complement que ajuda molt a defensar i sobretot també a encarregar el futbolístic. Com he dit, han tingut uns play-offs bastant simples, ja que han tingut sort amb les lesions dels rivals i també han tingut sort amb les seves pròpies lesions, que només se'ls ha lesionat un jugador durant 3 o 4 partits. Els d'Alas Madrid han tingut la mala sort de jugar amb Luka, que ha estat bastant malament, ja que ha tingut 3 lesions, les quals l'han afectat en el seu joc. I tots els companys de l'Alas no han sigut tan efectius com els de Boston, ja que per fora l'Alas no és tan efectiva amb els triples i no juguen tant en equip com juga el Boston, ja que només tenen dos superestrelles i no poden jugar tant en equip. El que hem pogut observar també és que el Boston a casa no ha perdut ni un partit i fora n'ha perdut un parell només en tots els play-offs. Això fa veure, sobretot, que l'equip de Boston a casa es fa molt fort i a fora ha pogut fer un parell o tres de victòries molt importants per consagrar la sèrie. En el primer partit d'aquesta sèrie va guanyar bastant simple Boston, ja que els va entrar bastant a la primera part de 3 i l'Alas no va poder fer gaire res. A la segona, bàsicament el que van poder és ser bastant efectius en defensa i defensar el que se'ls hi dona bé a l'Alas, que és l'arrel i el triple de les esquines, i no va tenir un gran percentatge de 3, i això ajuda que el Boston sigui molt més efectiu en defensa i a l'atac i a l'ampli. En el tercer partit, l'Alas va durar una mica més d'una estona, però Boston es va posar d'allò de 15 i va aguantar tot el partit fins al final, que quasi ho empaca Boston a l'Alas, però Boston el que va poder fer és aguantar i en el clutx va treure el seu prime i no poder guanyar el partit. En el compartit va ser un tret diferent, va ser el partit en el qual no va poder jugar i a l'equilibri de l'Alas, el que van poder guanyar són 42 punts, i això els va ajudar a guanyar el partit. L'estamp 5 va guanyar el tercer quart, i al final el que es va poder, van poder jugar els seus punts, i això va ser el que no van poder esperar i no van poder jugar el partit. Ja que l'Alas va tindre un joc bastant fluïd en defensa, bastant important, l'Alas va fer 22 punts dos temps llunys al primer quart i 5 en el segon, i això va fer que l'Alas anés a la mitja part amb 8 punts de diferència. L'últim partit, i el cinquè, que és el definitiu, va ser bastant fàcil per a Boston, primer quart bastant més aviat, segon quart, i això en van guanyar 10 o 15, a la mitja part no n'hi havia més ni 20, i això va fer que a la meitat del quart hi haguessin els següents, que són el primer, cinquè o el vint, que és una actitud que és bastant ràpida. I les superestrelles de l'Alas es veuen bastant afectades per la defensa de Boston, ja que els feien tot el rato un 2 per 1, i això feia que el piquenrol de l'Alas no funcionés. Caire i el vint ha sigut, per mi, el gran queixat d'aquests finals, ja que esperàvem molt més oportunitat, tot tret de punt de mitja, i els percentatges són bastant baixos, només ha tingut un parell de petits punts, els de casa, els de fora, quan ha anat a Boston, ja que, a la vegada, no ha sigut gaire amablement, ha tingut bastant facilitat en el seu turi i en la seva decisió de jugar. Com hem dit, el benefici de les finals ha sigut potser ben breu, però en els moments importants ha tret les castanyes del foc de Boston i ha pogut fer que Boston guanyés aquest anell. Bastant fàcil i bastant simple, i també es pot veure que el factor X, que en aquest cas són les acompanyants de Boston, ha pogut ser Gary White i el gran Ruho Lippert, que en el següent partit va desencallar Boston i va fer que guanyessin de l'estant de diferència. Teniu el primer capítol de les grans finals del 2018. Gràcies i fins demà.